След ротацията в правителството трябва да има политически фигури. Ако останалите

...
След ротацията в правителството трябва да има политически фигури. Ако останалите
Коментари Харесай

СДС иска министерско кресло и евродепутат след ротацията

След ротацията в държавното управление би трябвало да има политически фигури. Ако останалите политически обединения в ръководството стигнат до този извод, Съюз на демократичните сили е заинтригувана и ще упорства да има собствен министър - това заяви главният секретар на партията Илия Лазаров, представен от Българска телеграфна агенция. В момента синята партия е младши съдружен сътрудник на ГЕРБ.

По думите на Лазаров,  " политическите лица носят политическа отговорност и организират политика, а освен менажиране ".

Лазаров съобщи, че Съюз на демократичните сили ще упорства да има евродепутат. Съюз на демократичните сили би трябвало да има представител и това ще бъде част от диалозите с колегите им от ГЕРБ в обединението, изясни той.

Лазаров сподели още, че Съюз на демократичните сили изрично поддържа кандидатурата на ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова за парламентарен арбитър. Ние сме уверени в нейните качества и твърдо стоим зад нейната кандидатура. Ще подкрепим и кандидатурата на " Продължаваме промяната - Демократична България " за парламентарен арбитър, сподели още Лазаров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР